top of page
drvo clasic 68.jpg
drvo clasic 68 2.jpg

Model: STANDARD 68

Drveni profil od troslojno lepljenih elemenata sa otkapnim aluminijumskim lajsnama na štoku i krilu koje produžavaju vek trajanja prozora i štite prozor od spoljašnjeg uticaja.

OPIS

Model: STANDARD 68

Drvo: Drveni okvir debljine 68mm od višeslojno lepljenih elemenata. koji na taj način eliminišu krivljenje I pucanje drveta. Radimo u drvetu čamovina, mahagoni, hrast, jasen i druge vrste.

Staklo: Mogućnost ugradnje različitih stakala do 30mm koja omogućavaju različita rešenja toplotne (Ug = 0.8 – 1.1) i zvučne izolacije (32 – 38 dB).

Boja: Drvo je bojeno lazurnim i pokrivnim bojama na vodenoj bazi u svemu prema najnovijim ekološkim standardima 

Okov: Od najpoznatijih nemačkih proizvođača – ROTO, GU, SIGENIA., okretno-nagibni, podizno klizni i ostali sistemi otvaranja. a dostupan je takođe prozor sa skrivenim okovima sa kojima se postiže elegantan izgled.

Dihtung: Prozori sa dva gumena dihtunga u serijskoj proizvodnji.

Okapnica: Aluminijumski plastificiran ili eloksirani otkapni profil na štoku obezbeđuje pouzdano odvođenje vode sa prozora. Dodatni aluminijumski profil na krilu nedozvoljava zadržavanje vode na donjem delu krila i na taj način vrši dopunsko odvodnjavanje vode sa najosetljivijeg dela prozora.

Termičke karakteristike:

-Ug=1.1 W/m² ºK

-Uf =1.4 W/m² ºK

-Uw=1.3 W/m² ºK

- Svi prozori se proizvode isključivo po porudzbini i nakon uzimanja mera na objektu

bottom of page