top of page
drvo TERMING 92 1.jpg
drvo TERMING 92 3.jpg
drvo TERMING 92 2.jpg

Model: TERMO 92

Drveni profil od četvoroslojno (poboljšane termičke karakteristike) lepljenih elemenata sa otkapnim aluminijumskim lajsnama na štoku i krilu koje produžavaju vek trajanja prozora i štite prozor od spoljašnjeg uticaja

OPIS

Model: TERMO 92

Drvo: Drveni okvir debljine 92mm od višeslojno lepljenih elemenata. koji na taj način eliminišu krivljenje I pucanje drveta. Radimo u drvetu čamovina, mahagoni, hrast, jasen i druge vrste.

Staklo: Debljina termopaketa do 50 mm koja omogućavaju različita rešenja toplotne (Ug=0.5 – 1.1) i zvučne izolacije (32 - 42 dB)

Prvo staklo 4mm niskoemisiono (Low-E)+12mm Al+drugo staklo 4mm flot+12mm Al+treće staklo 4mm niskoemisiono (Low-E)

Boja: Drvo je bojeno lazurnim i pokrivnim bojama na vodenoj bazi u svemu prema najnovijim ekološkim standardima 

Okov: Od najpoznatijih nemačkih proizvođača – ROTO, GU, SIGENIA., okretno-nagibni, podizno klizni i ostali sistemi otvaranja. a dostupan je takođe prozor sa skrivenim okovima sa kojima se postiže elegantan izgled.

Dihtung: Prozori sa dva gumena dihtunga u serijskoj proizvodnji.

Okapnica: Aluminijumski plastificiran ili eloksirani otkapni profil na štoku obezbeđuje pouzdano odvođenje vode sa prozora. Dodatni aluminijumski profil na krilu nedozvoljava zadržavanje vode na donjem delu krila i na taj način vrši dopunsko odvodnjavanje vode sa najosetljivijeg dela prozora.

Termičke karakteristike:

-Ug=0.6 W/m² ºK

-Uf =0.8 W/m² ºK

-Uw=0.8 W/m² ºK

- Svi prozori se proizvode isključivo po porudzbini i nakon uzimanja mera na objektu

bottom of page